Gilen verhuist! Vanaf 4 juli kan je ons vinden in ons nieuw kantoor in de Plankstraat 13, Sint-Truiden.

Hamsterhuren®

Gilen Real Estate ontwikkelde in 2016 Hamsterhuren®.
Een volledig nieuw woonmodel waarbij je kan sparen terwijl je huurt.

Hamsterhuren® is een beschermd concept dat exclusief door ons wordt aangeboden via meerdere vastgoedinvesteringsfondsen.


Hamsterhuren welke woningen icoon

Onze Hamsterhuurfondsen investeren in Belgische nieuwbouwwoningen die voldoen aan strikte duurzaamheids- en kwaliteitscriteria. Deze woningen worden verhuurd op basis van het Hamsterhuren® concept.

Hamsterhuren wat is het icoon

Hamsterhuren® houdt in dat de huurder gedurende acht jaar de helft van de betaalde huur mag sparen. De Hamsterhuurder heeft gedurende de hele looptijd een gratis aankoopoptie op de woning en mag de gespaarde huur aftrekken van de aankoopprijs.

Hamsterhuren voor wie icoon

Er wordt een grote groep van mensen vergeten. Mensen met een inkomen die geen energiezuinig vastgoed kunnen kopen omdat ze niet het vereiste spaargeld hebben om een woonkrediet te kunnen aangaan. Onze doelgroep zijn deze jonge starters die op dit moment niet aan bod komen.

Meer weten over Hamsterhuren®?

Benieuwd naar het concept Hamsterhuren®? Wil je weten of er in jouw regio ook panden beschikbaar zijn binnen dit concept? Je vindt alle informatie terug op de Hamsterhuren® website.